Gamepower Mihawk 600TL'ye satmaya değer mi?

Arctis Prime güzel bir ses kartı ile düzgün çalışıyor. V2 X ise oyun için pek iyi değil. Mihawk ise berbat.
O fiyatta titreşim özelliği olsun 50mm ses sürücüleri olsun kulandığım en iyi kulaklıktı diyorum. Yani tecrübemi söylüyorum. Marka fanboyluğu yapıyorsunuz bence. Arctis primeda 7.1 yok. Sonar sanal 7.1 de rezalet çalışıyor. Ses kasmada zaten mihawktan iyi diyorsanız kesinlikle ikisinide kullanmamışsınız

Ses kasma için 7.1 kullanan bir insanla konuşmayı tercih etmiyorum.

@550519 Hep etiketliyorum ama lazım oluyor.

Ses kasma için 7.1 kullanan bir insanla konuşmayı tercih etmiyorum.

@550519 Hep etiketliyorum ama lazım oluyor.
Başkasının şeyiyle yani bilgisiyle benimle tartışma lütfen. Ben tecrübe yazıyorum sen berbat diyorsun. Neden berbat mesela?

Başkasının şeyiyle yani bilgisiyle benimle tartışma lütfen. Ben tecrübe yazıyorum sen berbat diyorsun. Neden berbat mesela?
Rastgele logosuz Çin ürünü. Daha üst bütçede bir kulaklık deneyip anlayabilirsin. Ki kabul etmezsin sen şimdi.

Arctis Prime alınmaz. Sağ ve ses şeyi dengesi berbat.

Rastgele logosuz Çin ürünü. Daha üst bütçede bir kulaklık deneyip anlayabilirsin. Ki kabul etmezsin sen şimdi.
Yazılanı okuyamama gibi bir sorun var galiba özür dilerim. İlk kulaklığım oydu. 2. Arctis Prime 3. Blackshark. BENİM TECRÜBEME göre en iyi mihawktı. En kötü malzeme de mihawktı

Arctis Prime alınmaz. Sağ ve ses şeyi dengesi berbat.
Kesinlikle katılıyorum.Prime rezalet bir kulaklık.

Hocam 2. elden cloud 2 veya void elite önerebilir misiniz 1000tTL ye kadar çıkmayı planlıyorum veya gamenote h2002d alıcağım.

Hocam neden h2002d bu kadar öneriliyor?
F/P. Cloud 2 var bende, 1300 civarı ve altına bulursanız güzel. Üstüne alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…