Gamepower Mihawk alınır mı?

akNN

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Yaklaşık 600 TL bütçem var. Gamepower Mihawk almayı düşünüyorum. CS:GO oynuyorum. Alınır mı sizce? Başka öneriniz varsa onu da söylebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 600 TL bütçem var. Gamepower Mihawk almayı düşünüyorum. CS:GO oynuyorum. Alınır mı sizce? Başka öneriniz varsa onu da söylebilirsiniz.

Ben kullanıyorum kardeşim alınır. O fiyata daha iyisi de bulunabilir ama Mihawk pişman etmez onu da söyleyeyim.

Çok bilen milletimizin hepsi alınmaz falan yazmışta madem öyle önerinizi de söyleyebilirdiniz. Dostum o fiyata daha kaliteli ürünler bulunuyor örneğin şu karşılaştırmaya bir bakabilirsin bence yardımcı olacaktır.

Hepsi kullandı da oradan biliyor alınmayacağını. Ben şu an kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor. 7.1 rekabetçi oyunlar için önemlidir ve efsane çalışıyor 7.1 özelliği. Mikrofonu çok kaliteli. Kablosu gayet sağlam çok yuksek ses verebiliyor ve cızırtı oluşturmadan. 115 dB kadar çıkabiliyor ve rahatsız etmeden veriyor. Ayrıca pedleri gayet geniş yapılmış kulağı sarıyor. Ne kulağınız acıyor uzun kullanımda ne de dışarı ses veriyor. O fiyata daha kaliteli ürün bulunabilir ancak "bunu niye aldım param boşa gitti" dedirtmeyecek bir kulaklık Mihawk. Dediğim gibi keşke insanlar sağdan soldan duyduklarıyla gelip çok bilmişlik yapmasalar.

Hepsi kullandı da oradan biliyor alınmayacağını. Ben şu an kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor. 7.1 rekabetçi oyunlar için önemlidir ve efsane çalışıyor 7.1 özelliği. Mikrofonu çok kaliteli. Kablosu gayet sağlam çok yuksek ses verebiliyor ve cızırtı oluşturmadan. 115 dB kadar çıkabiliyor ve rahatsız etmeden veriyor. Ayrıca pedleri gayet geniş yapılmış kulağı sarıyor. Ne kulağınız acıyor uzun kullanımda ne de dışarı ses veriyor. O fiyata daha kaliteli ürün bulunabilir ancak "bunu niye aldım param boşa gitti" dedirtmeyecek bir kulaklık Mihawk. Dediğim gibi keşke insanlar sağdan soldan duyduklarıyla gelip çok bilmişlik yapmasalar.
Açıkçası toplumumuzun en büyük problemi milletin ağızı ile ürün kötülemek. Bu forumda Rampage ve GamePower gibi ürünler eleştiriliyor hatta yerden yere vuruluyor ama kullanan kişilere göre de değişiyor. Kimse kusura bakmasın ama tanınan biri çıkıpta alınmaz çok kötü diyip yerden yere vurdu diye ürün seçeceksek vay halimize. Ayrıca 21. yüzyılda yaşıyoruz, beğenmediğimiz ürünü iade edebilme gibi bir hakkımız var. Yorum yazmak için yazıyorlar işte.

Haklısın bu sitede nedense genel bir Gamepower düşmanlığı var kim ne sorsa alınmaz ki bunların %90'ının gamepower kullandığını zannetmiyorum sağdan soldan duyduğu şeyler ben şahsen gamepower'ın en ucuz kulaklığını kullanıyorum (JIN) verdiğim 230₺'ye göre gayet yeterli performansı var özellikle miktrofnu gayet iyi ses veriyor Steelseries kullanan arkadaşımdan deli gibi gürültü gelirken ben öksürürken dahi karşıya gürültü gitmiyor. Bazen en yüksek sese alınca boştayken dip ses geliyor ama herhangi bir ses vermeye başlayınca gürültü gidiyor, onun da çözümü çok basit herhangi bir ses gelmiyorsa kulaklığı kulağımdan çıkarıyorum. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı