I innFuaz Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Ürünü donanım olarak epey beğeniyorum, 375₺ değer mi? Yalnızca "kullanan ya da kullanmış" arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20220828_232436.jpg 61,2 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Ürünü donanım olarak epey beğeniyorum, 375₺ değer mi? Yalnızca "kullanan ya da kullanmış" arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
R RookieDemonn Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 Ben kullanıyorum gayet iyi ben memnunum fakat led kapanmıyor hep açık bence ben bulamamışımdır ama tam fp kulaklığı
Ben kullanıyorum gayet iyi ben memnunum fakat led kapanmıyor hep açık bence ben bulamamışımdır ama tam fp kulaklığı
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2022 #3 innFuaz dedi: Ürünü donanım olarak epey beğeniyorum, 375₺ değer mi? Yalnızca "kullanan ya da kullanmış" arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Markayı kullandım ve berbat bir marka, bu kulaklığı arkadaşım kullanıyordu ve dip ses vardı.
innFuaz dedi: Ürünü donanım olarak epey beğeniyorum, 375₺ değer mi? Yalnızca "kullanan ya da kullanmış" arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Markayı kullandım ve berbat bir marka, bu kulaklığı arkadaşım kullanıyordu ve dip ses vardı.