Gamepower Mihawk alınır mı?

Neye dayanarak bunu söylüyorsun. Bir sürü Gamepower alan arkadaşlarım var ve hepsi çok memnun.
Ona bakarsan Trendyol'da satılan dandik PC'lerin değerlendirmeleri de hem 4-5 yıldız :D
Gamepower, gamebooster, gameforce, casper, rampage, turbox, izoly, zeiron, xaser, ramtech, dragos...
1 dakikada aklıma gelenler bunlar. Bu liste uzadıkça uzar. Almışken iyisini almakta fayda var.

Ona bakarsan Trendyol'da satılan dandik PC'lerin değerlendirmeleri de hem 4-5 yıldız :D
Gamepower, gamebooster, gameforce, rampage, turbox, izoly, zeiron, xaser, ramtech, dragos...
1 dakikada aklıma gelenler bunlar. Bu liste uzadıkça uzar. Almışken iyisini almakta fayda var.
Zaten hocam bunların hepsi hemen hemen aynı ürünleri kullanıyorlar. sadece baskı ve marka ekliyorlar üzerlerine.

Neye dayanarak bunu söylüyorsun. Bir sürü Gamepower alan arkadaşlarım var ve hepsi çok memnun.

Gamepower'ı ne kadar uzun süre kullandıkları da çok önemli bende Magnus V2 vardı hem pedleri hem kablosu cok kısa sürede sorun cıkardı ve AOC GH200'e geçtim 1.5 yıldır sıkıntısız çalışıyor.

Gamepower, Game Booster, gameforce, Rampage, Turbox, Izoly, Zeiron, xaser, Ramtech, Dragos...

Gamepower'ın klavyesi vardı 5 sene önce falan en sonunda canıma tak etti switchlerini kendim değiştiriyordum havyayla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı