Gamepower Mihawk nasıldır?

Ivae

Hectopat
Herkese hayırlı akşamlar. Bu kulaklığı sipariş ettim ama Trendyol'da mesajlarda herkes sesi dışarı çok veriyor, cızırtı, bu tarz şikayetlerde bulunmuşlar. Kullanan birisi veya bileniniz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim. İçime kurt düşürdüler.

Ses gayet iyi dışarı da pek ses vermiyor kulakta olduğu sürece ben memnunum yalnız yazın deri olduğundan mı bilinmez terletiyor. Dip sesi duymazsın bile. Hoşuna gitmezse iade edersin moruk ne olacak ya

Geç olmadan iptal edin.

Neden ki
Ses gayet iyi dışarı da pek ses vermiyor kulakta olduğu sürece ben memnunum yalnız yazın deri olduğundan mı bilinmez terletiyor. Dip sesi duymazsın bile. Hoşuna gitmezse iade edersin moruk ne olacak ya.

Kral benim marka takıntım falan yok sadece ürün elime sağlam gelsin istiyorum bir de dip sesi duymazsın derken onu anlamadım kral.

Neden ki.

Kral benim marka takıntım falan yok sadece ürün elime sağlam gelsin istiyorum bir de dip sesi duymazsın derken onu anlamadım kral.

Marka takıntınız olmasa bile kalite takıntınız olsun iyi bir ürün değil yola çıkmadı ise hemen iade etmenizi tavsiye ederim.

Marka takıntınız olmasa bile kalite takıntınız olsun iyi bir ürün değil yola çıkmadı ise hemen iade etmenizi tavsiye ederim.

Kral iptal ettim Allah razı olsun. Bir de 330 TL iade etti Trendyol bana hangi kulaklıklığı önerirsin?

Kral iptal ettim Allah razı olsun. Bir de 330 TL iade etti Trendyol bana hangi kulaklıklığı önerirsin?
Ayrı bir konu ile tavsiye isteyin indirimdeki kulaklıkları arkadaşlar belirtirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…