F fronzyburn Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Merhaba az önce bir şey test ettim. Sanal 7.1'i kapayıp sağ sol kulaklık testini açtım ve 7.1 kapalıyken daha iyi olduğunu fark ettim. Sizce sanal 7.1'i kapatıp mı oyun oynamalıyım yoksa açık mı? (Kulaklık markası: Gamepower Mihawk) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
Merhaba az önce bir şey test ettim. Sanal 7.1'i kapayıp sağ sol kulaklık testini açtım ve 7.1 kapalıyken daha iyi olduğunu fark ettim. Sizce sanal 7.1'i kapatıp mı oyun oynamalıyım yoksa açık mı? (Kulaklık markası: Gamepower Mihawk)
emirhan9878 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 hocam windows ayarlarından sterio yada mono geçiş yapabilirsiniz
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 6 Ağustos 2023 #3 Sağ soldan çok tüm çevreden sesin gelmesi önemli. Sağ alttaki ses simgeine sağ tıklayıp oradaki ses mono stereo ne yazıyorsa Sonic yapabilirsiniz.
Sağ soldan çok tüm çevreden sesin gelmesi önemli. Sağ alttaki ses simgeine sağ tıklayıp oradaki ses mono stereo ne yazıyorsa Sonic yapabilirsiniz.
F fronzyburn Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 emirhan9878 dedi: Hocam Windows ayarlarından sterio ya da mono geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam soruyu anlamadınız galiba. Şu an sterio dayım zaten. Benim sorum sterio mu daha iyi yoksa sanal 7.1 mi, hangisinde kalmalıyım? Livo dedi: Sağ soldan çok tüm çevreden sesin gelmesi önemli. Sağ alttaki ses simgeine sağ tıklayıp oradaki ses mono stereo ne yazıyorsa Sonic yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ayarı kulaklığın kendi driverindan yapıyorum. 7.1'i kapalı mı kalsın yoksa açık mı?
emirhan9878 dedi: Hocam Windows ayarlarından sterio ya da mono geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam soruyu anlamadınız galiba. Şu an sterio dayım zaten. Benim sorum sterio mu daha iyi yoksa sanal 7.1 mi, hangisinde kalmalıyım? Livo dedi: Sağ soldan çok tüm çevreden sesin gelmesi önemli. Sağ alttaki ses simgeine sağ tıklayıp oradaki ses mono stereo ne yazıyorsa Sonic yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ayarı kulaklığın kendi driverindan yapıyorum. 7.1'i kapalı mı kalsın yoksa açık mı?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 6 Ağustos 2023 #5 fronzyburn dedi: Hocam soruyu anlamadınız galiba. Şu an sterio dayım zaten. Benim sorum sterio mu daha iyi yoksa sanal 7.1 mi, hangisinde kalmalıyım? Hocam ben ayarı kulaklığın kendi driverindan yapıyorum. 7.1'i kapalı mı kalsın yoksa açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam açık kalması daha iyi olacaktır.
fronzyburn dedi: Hocam soruyu anlamadınız galiba. Şu an sterio dayım zaten. Benim sorum sterio mu daha iyi yoksa sanal 7.1 mi, hangisinde kalmalıyım? Hocam ben ayarı kulaklığın kendi driverindan yapıyorum. 7.1'i kapalı mı kalsın yoksa açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam açık kalması daha iyi olacaktır.