Gamepower Mirana alınır mı?

ProAdam3007

Decapat
Uzun süredir klavye bakıyorum. Başlıktaki gibi Gamepower Mirana'yı beğendim.
Sorularım şunlar;
  • Gamepower markası güvenilir midir?
  • Mirana kaliteli değilse başka RGB, mekanik klavye öneriniz var mıdır? Bütçem 350 TL. Bütçe arttırmamam.
  • Başka mekanik klavye önerileriniz için markanın diğer ekipmanlarının da kaliteli olmasına dikkat edebilir misiniz? Çünkü ekipmanların hepsinin aynı marka olmasını istiyorum.
Teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower önerilmiyor ama bana Mirana harika geldi. Görünüş olarak çok güzel ekipmanları var ama sanırım kalitesi o kadar iyi değil. Bildiğim kadarıyla ürün Çin'den markasız bir şekilde gelip üstüne marka basılıyor yani Rampage gibi falan. Bana kalırsa 350 TL'ye üzmeyecek bir klavye.

Gamepower markasından uzak durun. Bütçenizi sadece 49 TL arttırarak bunu almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Steelseries Apex 150 Oyuncu Klavyesi - UK Fiyatı

Switchleri falan nasıl kardeşim? Ben kırmızı switch almayı düşünüyorum.
GameTurk neresi kötü?

Switchleri falan nasıl kardeşim? Ben kırmızı switch almayı düşünüyorum.
GameTurk neresi kötü?
Nasıl neresi kötü ? En dandik marka. Burda lütfen gelip savunmayın. Bu işte bir tecrübem var ki aktarıyorum.
Bütçeniz bu iken bu markayı almak saçmalık olur. 50 TL daha arttırıp ne olduğu belli olan SteelSeries alınabilir.

Kardeşim ben sana Gamepower'i savunmuyorum. Sadece neresinin kötü olduğunu soruyorum. Cevap verir misin? Ayrıca zaten bu konuyu iyi bilmediğim ve sena güvendiğim için sana soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…