Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.160 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #11 Kerem_3333 dedi: Peki Gamepower çok mu kötüdür pişman eder mi? Genişletmek için tıkla... Dandik marka, dandik ürünler önermem. Pişman olursunuz.
Kerem_3333 dedi: Peki Gamepower çok mu kötüdür pişman eder mi? Genişletmek için tıkla... Dandik marka, dandik ürünler önermem. Pişman olursunuz.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2025 #12 Kerem_3333 dedi: Peki Gamepower çok mu kötüdür pişman eder mi? Genişletmek için tıkla... Ben yılsonuna doğru almıştım, kötü yanları 1 tane ölü pixeli olması ve ayağının pek güven vermemesi. Bu ikisi dışında beni rahatsız eden bir şey olmadı(normalde 1 pixel de olsa iade veya değişim isteyebilirim ama uğraşmak istemedim) Einstein dedi: Dandik marka, dandik ürünler önermem. Pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ekmek o kadar köfte bence F/P olarak alınabilir.
Kerem_3333 dedi: Peki Gamepower çok mu kötüdür pişman eder mi? Genişletmek için tıkla... Ben yılsonuna doğru almıştım, kötü yanları 1 tane ölü pixeli olması ve ayağının pek güven vermemesi. Bu ikisi dışında beni rahatsız eden bir şey olmadı(normalde 1 pixel de olsa iade veya değişim isteyebilirim ama uğraşmak istemedim) Einstein dedi: Dandik marka, dandik ürünler önermem. Pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ekmek o kadar köfte bence F/P olarak alınabilir.