M MYıgito Picopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Monitör Gamepower 24" Bull T10 Flat 2-3 gün önce Gamepower'ın 24 inçlik Bull T10 Flat modelini aldım. Pişman etmez değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #2 Edebilir. Sonic T80 şuan tek tercih edilebilir Gamepower monitörü.
FloatingBlob Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 Eder.
M MYıgito Picopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 FloatingBlob dedi: Eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, duruma göre iade ederim o zaman.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.600 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 Neye göre eder diyorsunuz?
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #6 BeyazAslan dedi: Neye göre eder diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kötü servis ve panelin dandik olması.
BeyazAslan dedi: Neye göre eder diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kötü servis ve panelin dandik olması.
M MYıgito Picopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #7 ahmttunc dedi: Edebilir. Sonic T80 şuan tek tercih edilebilir Gamepower monitörü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, duruma göre iade etcem ahmttunc dedi: Kötü servis ve panelin dandik olması. Genişletmek için tıkla... İnceleme videolarını izlediğimde fiyatına göre alınabileceği söyleniyordu.
ahmttunc dedi: Edebilir. Sonic T80 şuan tek tercih edilebilir Gamepower monitörü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, duruma göre iade etcem ahmttunc dedi: Kötü servis ve panelin dandik olması. Genişletmek için tıkla... İnceleme videolarını izlediğimde fiyatına göre alınabileceği söyleniyordu.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #8 MYıgito dedi: Teşekkürler, duruma göre iade etcem Genişletmek için tıkla... Bütçeni söyle monitör atalım.
MYıgito dedi: Teşekkürler, duruma göre iade etcem Genişletmek için tıkla... Bütçeni söyle monitör atalım.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.061 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 2 Aralık 2024 #9 MYıgito dedi: 2-3 gün önce Gamepower'ın 24 inçlik Bull T10 Flat modelini aldım. Pişman etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Gamepower ve GameBooster vb. marka monitörler alınmaz. Samsung, MSI, Gigabyte ve AOC gibi markaları tercih edin. Tabii ki bu bahsetmiş olduğum markalarda alınabilirlik modelden modele değişir.
MYıgito dedi: 2-3 gün önce Gamepower'ın 24 inçlik Bull T10 Flat modelini aldım. Pişman etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Gamepower ve GameBooster vb. marka monitörler alınmaz. Samsung, MSI, Gigabyte ve AOC gibi markaları tercih edin. Tabii ki bu bahsetmiş olduğum markalarda alınabilirlik modelden modele değişir.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.600 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #10 MYıgito dedi: 2-3 gün önce Gamepower'ın 24 inçlik Bull T10 Flat modelini aldım. Pişman etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Aldığınızda gerekli testlerinizi yapın
MYıgito dedi: 2-3 gün önce Gamepower'ın 24 inçlik Bull T10 Flat modelini aldım. Pişman etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Aldığınızda gerekli testlerinizi yapın