kuzey9283746 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #11 Tamirciye götürdüm anakart yanmış dedi sıfırladı sadece sanırım elektrik dalgalanması ve aşırı zorlayınca oluyormuş.
Tamirciye götürdüm anakart yanmış dedi sıfırladı sadece sanırım elektrik dalgalanması ve aşırı zorlayınca oluyormuş.
Maeres Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2025 #12 kuzey9283746 dedi: Tamirciye götürdüm anakart yanmış dedi sıfırladı sadece sanırım elektrik dalgalanması ve aşırı zorlayınca oluyormuş. Genişletmek için tıkla... yani gidip anakartı kontrol etmelerini mi isteyeyim herhangi bir ücret ödedin mi? yeni anakart mı aldın? tamirciye mi götüreyim garantiye mi vereyim
kuzey9283746 dedi: Tamirciye götürdüm anakart yanmış dedi sıfırladı sadece sanırım elektrik dalgalanması ve aşırı zorlayınca oluyormuş. Genişletmek için tıkla... yani gidip anakartı kontrol etmelerini mi isteyeyim herhangi bir ücret ödedin mi? yeni anakart mı aldın? tamirciye mi götüreyim garantiye mi vereyim