Gamepower Mythril alınır mı?

@vlkn00, zihniyetinizi hala anlayabilmiş değilim. Çok gereksiz uzayan bir tartışma oldu, hangisini istiyorsanız onu alın, ben diyeceğimi dedim.

Sizi allah gönderdi yemin ediyorum ya. Sabahtan beri açıklamaya çalışıyorum. Benimde odamda toz sıkıntısı var, sizin attığınız ve Mythril arasında kaldım şuan. Ama kafam sizin attığınıza 0 olması nedeniyle daha çok yattı. 2.el almaktansa sıfır almak daha çok kafama yatıyor.
@vlkn00, zihniyetinizi hala anlayabilmiş değilim. Çok gereksiz uzayan bir tartışma oldu, hangisini istiyorsanız onu alın, ben diyeceğimi dedim.
Hocam gayet açık anlattığımı düşünüyorum. Yükseltme yapmayacağım için pahalı bir şey almak istemiyorum. Parçalarım ısınmayacaksa neden hala yüksek bütçeli kasalara yönelmemi öneriyorsunuz bende onu anlamadım. Neyse, gereksiz uzadı dediğiniz gibi. Önerileriniz için size de teşekkür ederim.

Sakin olun dostum. arkadaş hava akışı iyi olmasa da olur demiş görüntü amaçlı istemiş.

Siz hangisini beğendiyseniz onu alın fakat @Rivadex dediği doğrudur hava akışı kötü size sorun olmayacak ise istediğinizi alın.

Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) | Teknobiyotik bunu almayı düşünüyorum, kasanın soğutmasının benim donanımlarıma yeteceğini ısrarla söylememe rağmen kasadan anlamayan birisi olduk bugünde Yükseltme yapmayacağımı ısrarla belirttim nedir bu hava akışı kötü alma tripleri anlamış değilim. Tamam en çok sen biliyorsun kardeşim benim.

@SneopX Teşekkürler önerin için.
@MaNsİoN35 Size de teşekkürler beni anladığınız için.

Hayırlı olsun. Umarım gözünüz sever ışıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…