Gamepower Mythril alınır mı?

Hatarito

Centipat
Bir sitenin hazır sistemini düzenleyerek 4000 TL civarı bir sistemi 3300E getiriyorum ama kasa değişmediği için bu kasayı almak zorundayım.
Alsam pişman olur muyum?
PSU m 650W Sharkoon PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma açısından yetersiz o sistem için biraz daha koyup hava çıkışları fazla olan bir kasa alsanız daha iyi olur.

Soğutma açısından yetersiz o sistem için biraz daha koyup hava çıkışları fazla olan bir kasa alsanız daha iyi olur.

Sistemde kasa değişmiyor.
Hava kanalları yetersiz. Önermiyorum. Sistem için bütçeni belirt ve hangi sistemi özelleştirdin?
Bu sistemin ekran kartını rx 580
ssd sini apacer 240gb
psu sunu sharkoon shp650
yaptım toplayınca ayrı ayrı 4000i geçiyor
Bu kasa ile alsam çok büyük sıkıntı çeker miyim?
Çok yüklü oyun çalıştırılmayacağım zaten
CSGO LoL tarzı oyunlar oynatacağım.
Butce de 3000di ama zorlayarak 3300 seviyesine çıkardım. Daha fazlası zor görünüyor.

Son düzenleme:
Isınma sorunu yaşayabilirsiniz, uyarayım. RX570 toplayın kaliteli toplayın.

İşlemci: R5 1600 12NM.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: 8 GB 3000MHz.
SSD: WD Green 240 GB.
Ekran kartı: RX570 4 GB.
Kasa ve PSU: FSP CMT 110A 500W modeli.

Toplam 3.200 TL tutar.

Kasayı Zalman S2, N2 gibi modellerle de değiştirebilirsiniz. Önerim N2.

Toplama almayı düşünüyordum ama windows vb. kurulumları yapmayı bilmiyorum ve her yer kapalı olduğu için yardim alabileceğim kimse de yok.
Bios Windows gibi şeyleri kurmam kolay olacak mıdır ?

Evet, oldukça basit. Technopat rehberlerinden yararlanabilirsiniz.
tek fanlı rx 570ler 950 civarlarından, çift fanlı rx 570 ise 1200lerden başlıyor o yüzden bu sistem 3400leri geçiyor. Yine de almamı önerir misiniz sırf bir kasa için?
Sonuçta bir süre sonra zalman n2 alabilirim benim düşüncem bu şekilde.
Ki zaten ben o sistemi alırken ekran kartını rx 570e düşürmeyi planlıyordum ama aralarında sadece 20 30 lira civarı bir şey var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar doğru söylüyor, nereden mi biliyorum? Çünkü o kasayı kullanıyorum Hava sirkülasyonu iyi değil, tamamen gösteriş odaklı basmışlar RGB ışığı. Ön tarafı mesh olan kasa alın, böyle önü cam panel veya sert plastik olan kasalaran uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…