Gamepower Ogre 320 liraya alınır mı?

Byburtlu69

Centipat
Daha fazla  
Oturduğum yerde ikinci el Gamepower'ın Ogre Rainbow Blue Switch klavyesini buldum, şu an internette 950 lira. 500'e koymuştu pazarlıkla 320'ye düşürdüm, alınır mı?

Ogre'nin kronik sorunları var hocam. Bütçeniz tam olarak ne kadar ona göre bir öneride bulunalım.

320 TL'ye alınır hocam ya. 320 TL'ye mekanik başka klavye yok. 320 TL ise cidden kaçırmayın. Ancak çok kaliteli değil, sorun çıkartabilir. Ancak 320 TL resmen bir mekanik klavye için bedava fiyat. Test edip öyle alın.

Elden teslim alacaksaniz bütün tuşların bastığından emin olun.
Hocam tuşlar bassa bile ertesi gün problem çıkarmayacağı net değil. Ben kullanmadım ama hem kullanılan switch hem kullanıcı yorumları bu yönde.

Şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım ogre Rainbow Blue Switch 2 nci el alırken dikkat edin.

Bir sorunu olabilir dikkat edin. Ogre sorunları olan bir klavye fakat 320'ye alınır. Ama yakınınızda biraz daha araştırma yapmanızı öneririm Gamepower klavyeler çok uzun ömürlü olmuyor.

Bu arada unuttum arkadaşada red Switch RGB'sini aldırmıştım oda sıkıntı yaşamadı sanırım bizde şans var

Şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım ogre Rainbow Blue Switch 2 nci el alırken dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…