Gamepower Ogre alınır mı?

Bu fiyata Red Switch ve bilek destekli bir RGB klavye görünce şok oldum. Malzemeden kısarak falan mı yapılmış yoksa fiyatını hak ediyor mu?
Bir de Philips'in Blue Switch versiyonu var.
Ve ek olarak Blue Switch çok kafa şişiriyor, Red Switch'e karşı tercih edilir mi? Sizin önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bi zamandan sonra yay sesi, bir tuşun tek tikta cift tiklamasi, tus algilamamasi gibi sorunlar istemiyorsaniz almayin.
Edit : Bende şansimi deneyeyim diye James Donkey 610S aldim. Mekanigi mekanik gibi degil. Diger red switchlerden tok bir ses gelirken bundan cat cat blue switch gibi ses geliyor. Ucuz mekanik klavye almayin.

Gördüğüm üzere forumda yeni değilsiniz ve forumun Gamepower, Rampage gibi markalara karşı duruşunu biliyor olmalısınız. Bilmiyorsanız da açıklayayım, bu markaları önermiyoruz. Elbet ki aldığı üründen memnun kalan olabilir fakat çoğunluk olarak kaliteli ürünler değiller. Almanızı tavsiye etmem.

İkisi de kaliteli değil.

Mavi switch olarak:
Kırmızı switch olarak:
Bu ürün tasarım olarak hoşuma gitti bilek desteği olmasa da.

Bilek destekli istiyorsanız bunu öneririm;
Blue Switch'in o çıkardığı tiz sesten dolayı tercih etmemeye çalışıyorum da, attığım Philips modeli nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı