Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Kavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aldım başlarda mükemmel klavye tabii hafif bir yay sesi var sorun etmezsen alınır. Ben aldım 8 ay oldu a tuşu çalışmıyor basmamazlık yapıyor. Garanti'ye göndermem için 40 TL kargo istendi Switch değişimi yapılacakmış. Mecbur vereceğiz. O bazı firmaların 50M garantili dediği gibi değilmiş. Sorun etmezsen alabilirsin garantiyle uğraşırım diyorsan. O paraya başka klavye de bulunur. Mesela Warlock compact alınabilir Warlock'un yeni versiyonu.
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!