Gamepower Ogre klavye bozuluyor

Bütçe
0

lexerotk

Hectopat
Makaleler
1
Evet. Bunun olmasını bekliyordum. Sonunda elimdeki Gamepower klavye bozulmaya başladı. Ve ben bunu aileme nasıl bildireceğim onu da düşünüyorum. Büyük ihtimal verdikleri parayı düşünüp suçu be-ana atcaklar ve benim çok agresif bir şekilde kullandığımı söyleyecekler. Ama hayır ben agresif kullanmıyorum.

Neyse bunları bir kenara bırakalım. Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Büyük ihtimal yeni bir klavye alacak durumda değilim. Ve zaten klavye fiyatları uçmuş durumda. Alabileceğim en ucuz klavyelerde de yine bu klavyede olduğu gibi Outemu Switch var. Arafta kaldım ne yapsam bilmiyorum. Garantiye göndersem bu laneti yine bozulacak bir süre sonra. 2 yıl geçince de hiçbir şey yapamayacağım. Zamanında arkadaşımı dinlemeyip araştırsaydım keşke. Gerçi zamanında birçok yere yazıp birilerine sormuştum ama yine düzgün bir cevap alamamıştım.

Eğer tuşlar tam olarak bozulursa mecbur 2000'li yıllardan kalma sararmış bir membran klavye kullanmak zorunda kalacağım ve bunu istemiyorum.

şu an bunu zar zor yazdım. W tuşu 3 kere sertçe bastıktan sonra çalışıyor.

Hocam iade edemiyorsanız tuşlar çok sorun çıkartmıyorsa süresi bitmesine yakın garantiye verebilirsiniz. Büyük ihtimal yenisini gönderirler. Zaman geçip yeni klavyede de algılamama sorunu çıktığında en azından ailenizi sizin suçunuz olmadığına ikna edersiniz. Veyahut yeni klavyeyi ikinci el olarak satıp 500TL civarına güzel bir membran klavye alırsınız.

Gamepower klavye kullanıcılarında "w" basmama sorunu çok yoğun. Bu markaya karşı ciddi bir önyargım olmasına rağmen "Ursa" model fareyi çok uzun zamandır kullanıyorum. Ama korkumdan kimseye öneremiyorum.

Ben birkaç yıldır klavyeye fazla para vermeme gerek yok diye düşünerek 50 TL'ye aldığım A4Tech KB-28G modelini kullanıyorum. İnan aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım kafam rahat bir şekilde kullanıyorum. Zaten aradığım tek özellik sağlam olmasıydı yorumlarda ve incelemelerde o yönden en beğenilen model buydu. Tam o 2000'li yıllardan kalma membran dediğin klavyelerden biri, hatta belki de daha eski çünkü çıkış tarihi bile bilinmiyor. Tavsiye ederim, reisin kendisi de şu :).

9cd2fa1d13cc779d4f2b40af3c0345f3-hi.jpg

Bende Game Power ogre RGB modelini kullanıyorum. Alalı iki yıl oldu yavaş yavaş bozulmaya başladı şansıma ilk aldığım ay basmamazlık yapmadı. Bende keşke bunu almasaydım diyorum. :d

Bende Game Power ogre RGB modelini kullanıyorum. Alalı iki yıl oldu yavaş yavaş bozulmaya başladı şansıma ilk aldığım ay basmamazlık yapmadı. Bende keşke bunu almasaydım diyorum. :d

Elimde kaldı vallahi şimdi yeni alsam seçeneklerde sınırlı. Ya Rampage bir klavye ya Gamepower bir klavye ya da Reddragon K552 ama yine Outemu Switch onlarda.

Ben birkaç yıldır klavyeye fazla para vermeme gerek yok diye düşünerek 50 TL'ye aldığım A4Tech KB-28g modelini kullanıyorum. İnan aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım kafam rahat bir şekilde kullanıyorum. Zaten aradığım tek özellik sağlam olmasıydı yorumlarda ve incelemelerde o yönden en beğenilen model buydu. Tam o 2000'li yıllardan kalma membran dediğin klavyelerden biri, hatta belki de daha eski çünkü çıkış tarihi bile bilinmiyor. Tavsiye ederim, reisin kendisi de şu :).

Eki Görüntüle 1583419

Hocam benimkinin üzerinde Samsung yazıyor ama Samsung klavye üretiyor muydu? 😃

Forumlarda boşuna demiyoruz Gamepower almayın aldırtmayın diye. Zaten klavyeleri berbat hepsi kronik sorunlu neredeyse.

Hocam zamanında işte araştırırken cevap gelmeyince bende arkadaşıma sordum o da. Başka bir arkadaşının uzun zamandır kullandığını söyledi. Bende ona güvenip aldım. Zaten şimdi tecrübe ettim daha ne alırım ne de aldırırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı