Gamepower Ogre Rainbow klavye farklı tuşlara basıyor

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Gamepower Ogre Rainbow kullanıyordum kullanmaya basladıktan 1 yıl sonra falan hiçbir sıvı teması vs olmamasına rağmen bir anda tuşlar saçmalamaya başladı.

Örneğin yukarı yön tuşuna basıyorum onunla beraber CTRL'ye basıyor, Enter'a basıyorum ekstra olarak sesi açıyor vs bu tarz 5-10 tane şeyi var.
Saçma fakat içini açıp klavyenin anakartına fön makinesiyle sıcak hava tuttugumda 5-10 dakika hiçbir sorunu olmadan çalışıyor. Soğuyunca eski haline dönüyor.

Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Yeni almak istemiyorum klavye fiyatları almış başını gitmiş.

<Div style="position: Relative; width: 100%; height: 0px; padding-bottom:56.250%"><iframe allow="fullscreen" allowfullscreen height="100%" src="2024-08-04 20-52-37 - Embed" width="100%" style="border: None; width: 100%; height: 100%; position: Absolute; left: 0px; top: 0px; overflow: Hidden;"></iframe></div> video olarak anlatmak gerekirse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenin tuşları kalitesiz zaten böyle olması normal.

bayadır kullanmıyordum şuan kutusundan çıkardım şuan hiçbir sıkıntısı yok yarım saat 1 saat sonra tekrar yazıcam büyük ihtimal eski haline dönücek

Eski Monster klavyemde de böyle olmuştu. Switchler lubeli değil demek ki.
o ne oluyor?

benim yapabileceğim bir şey mi

bayadır kullanmıyordum şuan kutusundan çıkardım şuan hiçbir sıkıntısı yok yarım saat 1 saat sonra tekrar yazıcam büyük ihtimal eski haline dönücek
tekrar aynı şeyi yapmaya başladı, fakat saçma olan şey hepsi bir anda bozuluyor tek tek de olmuyor

Son düzenleme:
Selamlar konuyu hortlatıyorum ama bir çözüm bulamadınız değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…