R Resul369 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 İncehesap'ta iki tane klavye buldum. Satıcıları aynı ve klavyeler neredeyse aynı. Ben fark bulmadım ama fiyatında fark var. 1) GamePower Ogre Rainbow Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com 2) GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Aralarındaki fark ne? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2023
İncehesap'ta iki tane klavye buldum. Satıcıları aynı ve klavyeler neredeyse aynı. Ben fark bulmadım ama fiyatında fark var. 1) GamePower Ogre Rainbow Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com 2) GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Aralarındaki fark ne?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Mayıs 2023 #2 Resul369 dedi: İncehesap'ta iki tane klavye buldum. Satıcıları aynı ve klavyeler neredeyse aynı. Ben fark bulmadım ama fiyatında fark var. 1) GamePower Ogre Rainbow Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com 2) GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Aralarındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Biri RGB işte. İkisi de alınmaz. Bütçe ne?
Resul369 dedi: İncehesap'ta iki tane klavye buldum. Satıcıları aynı ve klavyeler neredeyse aynı. Ben fark bulmadım ama fiyatında fark var. 1) GamePower Ogre Rainbow Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com 2) GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Aralarındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Biri RGB işte. İkisi de alınmaz. Bütçe ne?