Gamepower Ogre rastgele yazılar yazıyor

mert_kebabci

Hectopat
Daha fazla  
Klavyede 2 gün önce sorun yoktu arkadaşıma verdim. Geri aldığımda l 0 o ö tuşlarına bastığımda rastgele şeyler yazıp enter basıyor. Mesela l tuşuna bastığımda "456dafghjkls, şi" yazıyor o tuşuna bastığımda Tab tuşu görevi görüyor bunu neden yapar?

FN vb bir tuş ile kombinasyon yaparak çözülebilecek bir şey mi? Belki renk ayarı yaparken ayarlarını bozmuş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence arkadaşınızla aranızda halledin ya da garantiye gönderin.

Arkadaşına klavyeye ne yaptığını sor çünkü bu arkadaşının suçu. Bir şey yapmış ama muhtemelen para ödememek için bir şey söylememiş. En uyuz olduğum insan tipi arkadaş olmaya değmez.

O bir şey değil aramizda paranın malın mülkün önemi olmaz sadece sorunu biliyor musunuz diye sordum arkadaşımdan önemli değil.

Siz böyle sizi kullanan insanları yanınızda tutmaya devam edip fazla değer verirseniz siz üzüleceksiniz hocam sonda. Nacizane tavsiyem bu. Arkadaşların dediği gibi masrafları arkadaşınızdan isteyin. Bunda ayıp bir şey yok. Klavyeyi bozan keza arkadaşınız.

Birader ne anlatıyorsun ben sizden yardım istedim hayat tavsiyesi değil 20 yıllık arkadaşım kendisi adam parasını vereyim dedi gerek yok dedim ben hayat dersi almak istesem neden burada konu açayım zaten adama vermiştim klavyeyi ben G513 Carbon kullanıyorum. Sadece bir tuş ile alakası var mi diye soru sordum.

Klavye darbe aldıysa böyle bir sorunun ortaya çıkmış olması muhtemel. Kombinasyonla çözüleceğini düşünmüyorum.

Klavye darbe aldıysa böyle bir sorunun ortaya çıkmış olması muhtemel. Kombinasyonla çözüleceğini düşünmüyorum.
Muhtemel arabada darbe görmüş olabilir. Garanti parayla yaparsa şansımı denerim. Dedim belki FN ile renk ayarı yaparken farklı bir şeye basıp tuşları bozmuş olabilir diye düşündüm. Belki bilen vardır dedim herkes okuldaki rehber hocalarına dönmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…