B Bilal Yıldırı Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Selamlar, 350 TL bütçem var ve bu klavyeyi almayı düşünüyorum GamePower Ogre Rgb Bilek Destekli Red Switch Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL sizce mantıklı bir seçim mi? İnceleme videolarından baktım çok güzel bir klavye olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Selamlar, 350 TL bütçem var ve bu klavyeyi almayı düşünüyorum GamePower Ogre Rgb Bilek Destekli Red Switch Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL sizce mantıklı bir seçim mi? İnceleme videolarından baktım çok güzel bir klavye olarak gözüküyor.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 19 Haziran 2021 #2 Kronik sorunlu, alınmaz. Kendim kullanıyorum önermem.
B Bilal Yıldırı Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 Esperoja dedi: Kronik sorunlu, alınmaz. Kendim kullanıyorum önermem. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunları var? Son düzenleme: 19 Haziran 2021
Esperoja dedi: Kronik sorunlu, alınmaz. Kendim kullanıyorum önermem. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunları var?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 19 Haziran 2021 #4 Bilal Yıldırı dedi: Ne gibi sorunları var? Genişletmek için tıkla... Tuşları bozuluyor basmamazlık yapıyor. Keycap kırılıyor en azından bende kırıldı ama kaliteli olmadığından yaşanabilir bir durum.
Bilal Yıldırı dedi: Ne gibi sorunları var? Genişletmek için tıkla... Tuşları bozuluyor basmamazlık yapıyor. Keycap kırılıyor en azından bende kırıldı ama kaliteli olmadığından yaşanabilir bir durum.