F Furkan'- Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 15 2 Haziran 2020 #1 Merhabalar az önce Gamepower Ogre RGB klavyenin yazılımını gamepower.com/software sitesinden indirdim. Lakin yazılım uygulamasına giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri IMG_20200602_130409.jpg 1 MB · Görüntüleme: 196
Merhabalar az önce Gamepower Ogre RGB klavyenin yazılımını gamepower.com/software sitesinden indirdim. Lakin yazılım uygulamasına giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 2 Haziran 2020 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 Kanka ne yaptın yazılım açılıyor mu?
Doruk.546 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 171 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 aynı hata bendede var çözümü bulabildiniz mi
kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 Doruk.546 dedi: Aynı hata bende de var çözümü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef kanka klavye uzerınden efekt degısebılıyorum sadece yazılım acılmıyor hala.
Doruk.546 dedi: Aynı hata bende de var çözümü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef kanka klavye uzerınden efekt degısebılıyorum sadece yazılım acılmıyor hala.
Doruk.546 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 171 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #6 kadir polat dedi: Maalesef kanka klavye uzerınden efekt degısebılıyorum sadece yazılım acılmıyor hala. Genişletmek için tıkla... maelesf çşözümü yokmuş ikimizinkide ogre rainbow rgb olmadığı için o hatayı veriiyor
kadir polat dedi: Maalesef kanka klavye uzerınden efekt degısebılıyorum sadece yazılım acılmıyor hala. Genişletmek için tıkla... maelesf çşözümü yokmuş ikimizinkide ogre rainbow rgb olmadığı için o hatayı veriiyor
sefa_bolukbasi Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #7 benimki rgb olmasına rağmen bendede aynı hatayı veriyor :/
kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #8 sefa_bolukbasi dedi: Benimki RGB olmasına rağmen bende de aynı hatayı veriyor :/ Genişletmek için tıkla... Aynn kanka mavı swichlerde oluyormus bu hata genellıkle senınkıde mavı değil mi?
sefa_bolukbasi dedi: Benimki RGB olmasına rağmen bende de aynı hatayı veriyor :/ Genişletmek için tıkla... Aynn kanka mavı swichlerde oluyormus bu hata genellıkle senınkıde mavı değil mi?
sefa_bolukbasi Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #9 kadir polat dedi: Aynn kanka mavı swichlerde oluyormus bu hata genellıkle senınkıde mavı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kırmızı.
kadir polat dedi: Aynn kanka mavı swichlerde oluyormus bu hata genellıkle senınkıde mavı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kırmızı.
borademirci Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #10 sefa_bolukbasi dedi: Kırmızı. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi hatayı ben de aynı sorun ile karşılaşıyorum. Aldığım firma da çözemedi.
sefa_bolukbasi dedi: Kırmızı. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi hatayı ben de aynı sorun ile karşılaşıyorum. Aldığım firma da çözemedi.