Gamepower Ogre RGB klavye hakkında

Öncelikle Rampage KB-RX92 commander blue switch kullanıyordum. Yıllar evvel PC'yi satarken alıcı arkadaş istediği için onu da vermiştim. Gittim tekrar aynı klavyeyi aldım çok memnun olduğum için.

Sonra 2. klavye lazım oldu Philips SPK8404 Rainbow blue switch klavyeyi aldım. Rampage KB'nin Shift tuşu şuan hiç çalışmıyor, Philips ise bastığında 2 kere basıyor bazen hiç basmıyor. Bundan dolayı ana pc için klavye ihtiyacım oluştu.

Kısa araştırma sonucu ogreyi aldım ancak sanırım çok pişmanım. Rampage ve Philips ile kıyaslayınca Rampage switch %100 blue switch ise bu klavye %40 blue switch %60 red switch gibi çok yapay çok ucuzumsu bir blue switch sesi var. Bilek desteğinde mıknatıs diyor 1 damla mıknatıs yok. Bu kadar saçma bir şeyi hayatımda ilk defa görüyorum. Klavyeyi koyuyorsunuz. Bilek desteğini de aynı şekilde hizaladıktan sonra klavyeyi 1 damla dahi kaydırmamanız gerekiyor :D 2 ayrı bağımsız parça.

Sanırım iade edeceğim. Yanında gönderdikleri blue switch anahtarlık klavyeden çok daha fazla memnun etti beni.

Öncelikle Rampage KB-RX92 commander kullanıyordum. Yıllar evvel PC'yi satarken alıcı arkadaş istediği için onu da vermiştim. Gittim tekrar aynı klavyeyi aldım çok memnun olduğum için.

Sonra 2. klavye lazım oldu Philips SPK8404 Rainbow klavyeyi aldım. Rampage KB'nin Shift tuşu hiç çalışmıyor, Philips ise bastığında 2 kere basıyor bazen hiç basmıyor vs.

Kısa araştırma sonucu ogreyi aldım ancak sanırım çok pişmanım. Rampage ve Philips ile kıyaslayınca Rampage switch %100 blue switch ise bu klavye %40 blue switch %60 red switch gibi çok yapay çok ucuzumsu bir blue switch sesi var. Bilek desteğinde mıknatıs diyor 1 damla mıknatıs yok. Bu kadar saçma bir şeyi hayatımda ilk defa görüyorum. Klavyeyi koyuyorsunuz. Bilek desteğini de aynı şekilde hizaladıktan sonra klavyeyi 1 damla dahi kaydırmamanız gerekiyor :D 2 ayrı bağımsız parça.

Sanırım iade edeceğim. Yanında gönderdikleri blue switch anahtarlık klavyeden çok daha fazla memnun etti beni.
İade edin o klavye alınmaz.

Bu 2 klavye'de şuanda indirimde ve normalde 1500TL civarı klavyeler. Fiyat performans olarak da rakipsiz sayılabilecek ürünler.

Bu ürünlerden birini indirim bitmeden sipariş edin. Ogre'yi iade eder alırsınız paranızı.

İade edin o klavye alınmaz.
Hocam mekanik hissi ve '' mıknatıslı bilek desteği '' yazıp 1 damla mıknatıs veya bağlantı olmayan saçma sapan bir bilek desteği koymamış olsalar iade etmem de sanırım iade edeceğim. Tek beklentim lezzetli blue switch sesiydi. O yok. Üstüne birde saçma sapan klavyeyi her oynattığınızda bilekliğide ona göre ayarlama olayı saçmalık üstüne saçmalık oldu

Hocam mekanik hissi ve '' mıknatıslı bilek desteği '' yazıp 1 damla mıknatıs veya bağlantı olmayan saçma sapan bir bilek desteği koymamış olsalar iade etmem de sanırım iade edeceğim. Tek beklentim lezzetli blue switch sesiydi. O yok. Üstüne birde saçma sapan klavyeyi her oynattığınızda bilekliğide ona göre ayarlama olayı saçmalık üstüne saçmalık oldu
Zaten öneri konusu açsanız o klavyeyi almayın derdik. Dediklerimden birini seçin alın Ogre'yi iade edersiniz.

Hocam bütçeyi arttırabilirim daha kaliteli önerileriniz olur mu?
Beklentilerim
RGB
Blue switch
ve tam boy klavye.
Zaten 1500TL bütçede normalde alabileceğin en iyi klavye E-yooso Z94.

Eğer aliexpress'den alışveriş yapmadıysan daha önce 360TL'ye alabiliyorsun. Böyle indirimler her zaman gelmiyor zaten çok nadir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı