İSİMSİZ0 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Ben Gamepower Orge Rainbow kulanıyorum. Benim izledğim VID'lere göre kendini bir renk modundan istediğin tuşun yanmasını sağlayabiliyormuşsun. Ama ben onu yapamadım bilen biri var mı?
Ben Gamepower Orge Rainbow kulanıyorum. Benim izledğim VID'lere göre kendini bir renk modundan istediğin tuşun yanmasını sağlayabiliyormuşsun. Ama ben onu yapamadım bilen biri var mı?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #2 Uygulamasından istediğin tuşu söndürebilirsin. En azından RGB versiyonu için bu geçerli.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.265 Makaleler 3 Çözümler 196 5 Ocak 2021 #3 Eğer programdan yapıyorsa sen yapamazsın çünkü rainbow olan modelin program desteği yok. Olan animasyonların arasında Fn+Animasyon tuşu aracılığıyla
Eğer programdan yapıyorsa sen yapamazsın çünkü rainbow olan modelin program desteği yok. Olan animasyonların arasında Fn+Animasyon tuşu aracılığıyla