AnDyLoW Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 78 7 Şubat 2021 #1 Merhaba bugun Gamepower Ogre RGB klavye aldım. Klavye taktım, çalıştı fakat yazılım açtığımda fotoğraftaki hatayı aldım. Nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Screenshot_6.png 2,2 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba bugun Gamepower Ogre RGB klavye aldım. Klavye taktım, çalıştı fakat yazılım açtığımda fotoğraftaki hatayı aldım. Nasıl düzeltirim?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Şubat 2021 #2 Klavyeyi çıkarıp başka bir USB girişine takmayı denediniz mi? Ek olarak mümkünse iade edin. Kronik sorunlu bir klavye.
Klavyeyi çıkarıp başka bir USB girişine takmayı denediniz mi? Ek olarak mümkünse iade edin. Kronik sorunlu bir klavye.
AnDyLoW Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 78 7 Şubat 2021 #3 Esperoja dedi: Klavyeyi çıkarıp başka bir USB girişine takmayı denediniz mi? Ek olarak mümkünse iade edin. Kronik sorunlu bir klavye. Genişletmek için tıkla... Denedim ve iade edebilme şansım yok.
Esperoja dedi: Klavyeyi çıkarıp başka bir USB girişine takmayı denediniz mi? Ek olarak mümkünse iade edin. Kronik sorunlu bir klavye. Genişletmek için tıkla... Denedim ve iade edebilme şansım yok.