Çözüldü Gamepower Ogre RGB Red modelinin switchi değiştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrebinbin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, klavyem Gamepower Ogre RGB Red Switch alalı 2 yıldan fazla oldu klavyenin W A D tuşları bazen çalışmıyor iki kere basmam gerekiyor. Switch değişimi olabilir mi? Çünkü birkaç tuş için yeni klavye almak istemiyorum.

Çözüm
Klavyenizde Hot Swappable switchler yani değiştirilebilir switch özelliği bulunmamakta. Bundan dolayı değiştiremezsiniz, maalesef klavyeniz ömrünü doldurmuş. Lakin o tuşları temizlemek bazen işe yarıyor, çıkartıp switch bölümünü sprey ile temizleyin.
Klavyenizde Hot Swappable switchler yani değiştirilebilir switch özelliği bulunmamakta. Bundan dolayı değiştiremezsiniz, maalesef klavyeniz ömrünü doldurmuş. Lakin o tuşları temizlemek bazen işe yarıyor, çıkartıp switch bölümünü sprey ile temizleyin.

Çözüm

O klavye mucizevi şekilde dayanmış hocam onun dışında çok zor lehim falan uğraşmak gerekiyor diye biliyorum temizlemek daha iyi bir seçenek.

Temizleme isi icin de izopropil alkol kulanabilirsin bu arada. WD40 falan sikma sacma tavsiyelere uyup.

Değişir ama sen değiştirebilir misin bilemem. Klavye tamamen söküldükten sonra lehim makinesiyle pek kullanılmayan tuşların switchleri bozuk olanlarla değiştirilebilir.

O klavye mucizevi şekilde dayanmış hocam onun dışında çok zor lehim falan uğraşmak gerekiyor diye biliyorum temizlemek daha iyi bir seçenek.
Hocam klavyeyi 2 ayda bir hep temizlerim cok temiz kullandım ama böyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…