Çözüldü Gamepower Ogre RGB ve tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çobansıpor

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı kapatmadan önce gayet düzgün çalışıyordu, açtıktan sonra şu an RGB'de klavye tuşları da çalışmıyor klavye Gamepower Ogre.
Aynısı geçen aylarda olmuştu düzeltmiştim ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.

Klavyeyi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Kullandığınız klavye kronik sorunlu maalesef ve bozulması durumunda çözümü de yok denebilir çünkü kronik sorunlu olduğu için çözümlerin çoğunluğu işe yaramıyor. Kronik tuş basmama, algılamama sorunu olabiliyor.

Klavyeyi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Kullandığınız klavye kronik sorunlu maalesef ve bozulması durumunda çözümü de yok denebilir çünkü kronik sorunlu olduğu için çözümlerin çoğunluğu işe yaramıyor. Kronik tuş basmama, algılamama sorunu olabiliyor.
Hocam aslında sorun yazılımsal, Aygıt Yöneticisi'nden baktım tanımlama isteği başarısız oldu diyor, mekanik olarak bir sıkıntı yok, geçen aylarda da aynısını yaşadım.
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@çobansıpor, anlıyorum. Klavyenizi farklı bilgisayarda çalıştırmayı denediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı