Arkadaşlar oyun oynamak için Gamepower Ogre RGB mi Hydra R6 mı? Ogre deri bilek destekli Hydra R6 ise ses tekerlekli. Gamepower, Rampage almayın demeyin kalbinizi kırarım. İkisi arasında 50 TL var ve bir kerelik alacağım. Sizce hangisi?
Gamepower daha rahattır ama Türkçe değil. Türkçe olması mı daha önemli, rahat olması mı siz karar verin.
"F" tuşlarına ses açıp kapama atandığında o çarkın pek bir esprisi kalmıyor bu arada.
O zaman Ogre derim.Türkçe olması hiç önemli değil hatta sonradan basılmış hiç sıkıntı değil.
O zaman ogre derim.
Gamepower istiyorsanız malzeme olarak bu daha kalitelidir bu arada;
Gamepower Calypso Rgb Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower Calypso Rgb Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Klavye olarak Gamepower alınacaksa Calypso öneriyorum ben, Ogre'nin özellikleri biraz kötü Calypso'ya göre.
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Klavye olarak Gamepower alınacaksa Calypso öneriyorum ben, Ogre'nin özellikleri biraz kötü Calypso'ya göre.
![]()
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Yok hocam o klavyeyi pek beğenmedim. Yine de sağ olun.
Ne gibi kötü mesela su geçirme falan mı?
Evet, su geçirme ve MS farkı var ogre 3ms iken Calypso 0.15 ms, ne kadar fark edilir bilmiyorum ama almışken bir kere alayım diyorsunuz. Ben Calypso alırdım şahsen, kirlendiğinde falan suya koyar temizlersin elin falan çarpar su dökülür. Ha bir de Switch farkı var hangisi daha iyi bilmiyorum ama Calypso contenct optical Switch kullanırken, ogre outemu Switch kullanıyor.
Arkadaşlar oyun oynamak için Gamepower Ogre RGB mi Hydra R6 mı? Ogre deri bilek destekli Hydra R6 ise ses tekerlekli. Gamepower, Rampage almayın demeyin kalbinizi kırarım. İkisi arasında 50 TL var ve bir kerelik alacağım. Sizce hangisi?
Evet, su geçirme ve MS farkı var Ogre 3ms iken Calypso 0.15 ms, ne kadar fark edilir bilmiyorum ama almışken bir kere alayım diyorsunuz. Ben Calypso alırdım şahsen, kirlendiğinde falan suya koyar temizlersin elin falan çarpar su dökülür. Ha bir de Switch farkı var hangisi daha iyi bilmiyorum ama Calypso Contenct Optical Switch kullanırken, Ogre Outemu Switch kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.