Gamepower Ogre RGB vs Rainbow

Sponsor almaya çalışan veya ürünü iyi sanan insanlardır Bütçeniz nedir ve sesli mi istiyorsunuz?
Bütçe max 330 ama bilindik markalar olursa daha iyi olur ve kırmızı switch istiyorum ayrıca trendyolda olursa iyi olur (kuponum var)
Sponsor almaya çalışan veya ürünü iyi sanan insanlardır Bütçeniz nedir ve sesli mi istiyorsunuz?
Örneğin rampage everest gamepower logitech tarzı marka olursa iyi olur

Stok gelince bunu alabilirsiniz.
Şimdi almak isterseniz.

Eğer kaliteliyse sorun yok alabilirim 20 TL önemli değil
Bekleme şansınız yoksa benim attığımı alabilirsiniz. Eğer varsa Redragon'un red switchli modelleri Türkiye'ye gelecekmiş.

Kaliteli değil hocam, ama bir kaç aya binbir türlü sorunla karşılaşmak isterseniz güzel seçim.
Bu ürün orta kalitede bir ürün. Araştırmadan cevap vermeyin. Daha iyisini almak isterseniz Monster Pusat K3 Pro alabilirsiniz fakat bütçenizi 70 TL aşıyor.

Kaliteli değil hocam, ama bir kaç aya binbir türlü sorunla karşılaşmak isterseniz güzel seçim.
Uzun bir süredir kullanıyorum ve bir sıkıntısı yok sizde sıkıntı oluşmuş olabilir. Her ürün herkeste düzgün olmayabiliyor. Biraz şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…