Gamepower Ogre RGB vs Rainbow

Bu ürün orta kalitede bir ürün. Araştırmadan cevap vermeyin. Daha iyisini almak isterseniz Monster Pusat K3 Pro alabilirsiniz fakat bütçenizi 70 TL aşıyor.
YouTube'de izlediğimde uzun kullanım testinde bir zaman sonra çok ses çıkarıyordu.

Hocam Rampage, Everest ve Gamepower bilindik bir marka değil fakat maksimum 330 TL'ye kaliteli red switch mekanik klavye yok maalesef. Bekleme şansınız varsa beklemenizi öneririm.
Arkadaşın belirtildiği gibi önerebilirim. Fakat rainbow modeli renkler konusunda cidden çok kötü.

Blue switch olduğu için yaşanabilme olayı var. Red switch kendisi sessiz olduğu için fazla bir ses çıkarmaz.

Blue switch olduğu için yaşanabilme olayı var. Red switch kendisi sessiz olduğu için fazla bir ses çıkarmaz.
Doğru hocam sizin attığınız Red Switch'miş yeni farkettim. Ama ben yinede GamePower'ın hiç bir ürününü almazdım. Bu arada 10.000 mesaj hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…