- Makaleler
- 2
1 sene önce alındı. Arkadaşım hazır sistem alacaktı, klavye fare monitörü önden almıştı. Kasayı alacakken bir ailevi maddi sorun çıktı ve parayı başka bir yere harcadı. Tekrar para biriktirmek için 6 ey ürünleri elinden çıkartmadı. Daha sonrada bu sevdadan vazgeçti monitör fare vs. sattık şimdi de klavyeyi onun adına ben ufak bir komisyonla satıyorum. Klavye zaten bu durumda hiç kullanılma şansı bile olmadı. Kutusu 3 kere açıldı 1. olarak kargo Ahmet arkadaşıma gelmişti o kontrol etmek için açtı, 2. olarak yunus arkadaşım yani ürün sahibi aldığı ürünü merak edip açıp 1 kez de o inceledi. Son kez de ben fotoğraf çekmek için kutusundan çıkardım. Bilek destekliği daha naylonundan bile çıkmadı. Fiyatta anlaşmaya çalışırız, klavye kutuda yattı ve sıfır internet fiyatının çok altına aynı ürünü satıyorum.
www.sahibinden.com

Gamepower ogre rgb mekanik sıfır kırmızı switch - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 989418311
Gamepower ogre rgb mekanik sıfır kırmızı switch - Kablolu klavyeler uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da