Gamepower Overlord alınır mı?

ahmetylmaz6688

Hectopat
Daha fazla  
Genelde rekabetçi FPS oyunları oynuyorum (osu dahil olmak üzere) ve mekanik klavye arıyorum. O kadar da pahalı bir şey olsun istemiyorum. Sizce bu klavye nasıl? Kullanan arkadaşlar yorumlarını dile getirirse çok mutlu olurum.

Hocam 350-400 arası. Tabiki tolerans olur mutlaka. Ama uzun ömürlü bir ürün olursa daha iyi olur .
Bir de çok fazla arkadaş bu klavyeyi önermiş. Zaten indirimde şu an piyasa fiyatı 400. 320 TL'den satışta. Siz alacak olsanız hangisini tercih edersiniz?

Hocam 350-400 arası. Tabii ki tolerans olur mutlaka. Ama uzun ömürlü bir ürün olursa daha iyi olur.
Bir de çok fazla arkadaş bu klavyeyi önermiş. Zaten indirimde şu an piyasa fiyatı 400. 320 TL'den satışta. Siz alacak olsanız hangisini tercih edersiniz?

Attığınız Galax Stealth 3 güzeldir alabilirsiniz.

Hocam 350-400 arası. Tabiki tolerans olur mutlaka. Ama uzun ömürlü bir ürün olursa daha iyi olur .
320 nerde hocam

Gamepower'ın klavyelerinden alınabilecek en muadili ve aralarinda diğerlerine göre daha iyi olan Calypso alınır. Diğerleri alinmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı