Gamepower Overlord brown Switch alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Sadece kullanan arkadaşlar için soruyorum varsa aramızda. Gamepower klavyeden uzak dur 5 ayda Switch bozulur 8 ayda yaylar bozulur yazacak arkadaşlar kendilerini yormazsalar sevinirim. Bunun dışında önereceğiniz klavyelere de açığım mekanik olmak zorunda değil compact, sessiz ve küçük olsun yeterli. Gaming gecesinde 199 TL'ye düştü fakat son saniye kaçırdım tekrar indirim bekliyorum. Ürünü kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını yazabilirlerse sevinirim.

Kumar oynamak gibi olacak ama yine 199TL'ye bulabiliyorsanız ve çok istiyorsanız alın. Kahverengi anahtarlı bir klavyeyi başka yerde bu kadar ucuza bulamazsınız. Sonrasında yaşayacağınız sorunlarla ilgili yapabileceğim bir şey yok.

Kumar oynamak gibi olacak ama yine 199TL'ye bulabiliyorsanız ve çok istiyorsanız alın. Kahverengi anahtarlı bir klavyeyi başka yerde bu kadar ucuza bulamazsınız. Sonrasında yaşayacağınız sorunlarla ilgili yapabileceğim bir şey yok.
Yorumunuz için teşekkürler. Mekanik takıntılı değilim önceki blue switch klavyemden ötürü düşük bütçeli mekanik klavyelerden uzak duruyorum. Küçük ve compact olduğu sürece membran da önerebilirsiniz bildiğiniz bir ürün var ise.

Yorumunuz için teşekkürler. Mekanik takıntılı değilim önceki Blue Switch klavyemden ötürü düşük bütçeli mekanik klavyelerden uzak duruyorum. Küçük ve compact olduğu sürece membran da önerebilirsiniz bildiğiniz bir ürün var ise.

Membran olarak birkaç ürün var bu fiyatlarda fakat sizin istediğiniz gibi compact değiller.

Membran olarak birkaç ürün var bu fiyatlarda fakat sizin istediğiniz gibi compact değiller.
Maalesef kullanılacak alan dar olduğundan benim için en önemli husus compact yapıda olması. Öneriler için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı