Gamepower Overlord vs Warlock

Jexpys

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok arada kaldım. Yazarsanız sevinirim. 2 klavyeden birisini kesin olarak alacağım. Siz hangisini önerirsiniz? Kalite olarak arada çok fark var mı? Baktığımda Warlock daha bilenen ve daha fazla satılan bir model ancak LED'lerini pek beğenmesem de çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Warlock hoşunuza gittiyse LED'lerin ışığını ayarlayabilirsiniz ayrıca bendeki Galax Stealth STL-03 öneririm şu an kullanıyorum LED'leri sabahları iyi değil fakat geceleri gayet hoş modları da var Outemu Switch.

Warlock compact alacağım ışıklar sabit sanırım ama modları var teşekkürler peki Blue Switch mi red Switch mi önerirsiniz?

Çöppower ve Rampage'dan uzak durun. Bütçenizi söyleyin daha iyi klavye önerelim.

Hocam bütçem 500 lira civarıydı ancak overlordu aldım bile :d şu anlık klavyede bir sorun yok sağlam ve güzel duruyor bir şey olursa bu konuda güncellerim.

İkisi arasından Warlock daha iyiydi, ancak ikisi de alınmazdı. Neyse, olan olmuş. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…