micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Klavyeyi geçen gün temizledim W tuşu basmamaya başladı nasıl düzeltebilirim?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Hot Swap ise switch değiştirin. Onun dışında garantiye yollayabilirsin ama pek bir şey yapacaklarını sanmam. Klasik Switchleri kalitesiz klavye.
Hot Swap ise switch değiştirin. Onun dışında garantiye yollayabilirsin ama pek bir şey yapacaklarını sanmam. Klasik Switchleri kalitesiz klavye.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Hot Swap ise Switch değiştirin. Onun dışında garantiye yollayabilirsin ama pek bir şey yapacaklarını sanmam. Klasik Switch'leri kalitesiz klavye. Genişletmek için tıkla... Zaten 1 yıl önce almıştım Gamepower'in nasıl bir marka olduğunu anladıktan sonra iş işten geçti.
Yavuz_Çetin dedi: Hot Swap ise Switch değiştirin. Onun dışında garantiye yollayabilirsin ama pek bir şey yapacaklarını sanmam. Klasik Switch'leri kalitesiz klavye. Genişletmek için tıkla... Zaten 1 yıl önce almıştım Gamepower'in nasıl bir marka olduğunu anladıktan sonra iş işten geçti.