Gamepower PSU güvenilir mi?

Tulparxx

Hectopat
Merhaba, dün bir konu açmıştım satın aldığım sistem hakkında. Sistemde asıl içime sinmeyen nokta SSD ve PSU. Açıkcası OC yapmayı bilmiyorum, yapmam zaten. O yüzden 450m Anakart alıp bütçemi şişirmek istemedim. Sistemi bir siteden hazır olarak aldım, 75 TL world puan ile 2925 TL ödemiş oldum. Öncelik fikrim bu fason güç kaynaklarının pek sağlam ayak olmadığını biliyorum, kullanan var mı aranızda? Fikirlerinizi merak ettim. Bütçem 3000 TL. Eğer gerçekten sorunlu bir parçaysa bu PSU, ona göre iptal edeceğim. RX 580 ve R5 1600 ikilisi ile 3000 TL civarına bir sistem çıkartılabilir mi?

2 x Kasa Fanı 120mm [Model Değişebilir]
1 x AMD Ryzen 5 1600 12nm Soket AM4 İşlemci
1 x Asus Prime A320M-F Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart
1 x Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram
1 x Asus DUAL RX 580 O4G 4GB GDDR5 Gaming Ekran Kartı
1 x James Donkey JD240 LE 240GB SSD Disk
1 x GamePower Mythril 500W +80 Dahili PSU'lu 1x120mm ARGB Fan ARGB LED Bar Temperli Cam Gaming ATX Kasa

Son düzenleme:
PSU'da önemli olan markadan ziyade 12V kanalından kaç w sağladığıdır. PSU dahili kasa almanızı tavsiye etmem.

III. Dünya Savaşı olduğunda elinizde hazır C4 bulundurursunuz. Birde PSU'ya bu açıdan bakın.

80+ Olması her zaman daha iyidir.
tabikide, fakat fiyat dan düşüyor ayrıca +80 elektrik faturası ve elektrik kesilmesi gibi şeylere faydası var yani 320 TL 80+ lı bir şeye vereceğine 320 TL ye gidip kaliteli markalardan PSU tercihi yapabilir. Bide akım korumalı priz aldımı tamam işte.

Sakın diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…