Bunun garantisini size kimse veremez. Eğer UPS kullanıyorsanız bir tık idare edilebilir ama her olası elektrik kesintisi düşük-belirsiz seviyedeki ürünler için tehlikelidir. Deneyimlemeniz gerekecek.
Ben zamanında Gamepower GM-600 kullandım ve ufak tefek sıkıntılar haricinde 2 yıl kadar kullandım. Sonradan evet değişik sesler gelmeye başladı yalan yok ama sisteme herhangi bir zararı olmadı. Ben bir de tesisatı kötü bir evde durdum 7-8 ay ve elektrik kesintisinden sonra bilgisayar 1-2 saat boyunca açılmazdı. PSU kaynaklı diye düşünürdüm ve para yok diye yeni PSU alamazdım. İdare etmeye çalışırdım ama yeni eve taşındığımızda hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Kısaca sıkıntı o evin tesisatındaydı. Kötü bir tesisata rağmen beni 7-8 ay idare eden bir PSU'ya ben kötü diyemem. Belki de benim şansıma patlamamıştır. Net bir şey demiyorum sadece deneyimimi paylaşıyorum.
Edilir yahu abartmanın lüzumu yok, paran olunca daha iyisini alırsın. En kaliteli PSU bile %100 garanti sunmuyor yani şans işi ne olacağını bilemezsin dostum.
3-4 yıl benzer marka kullanmıştım ama sisteme zarar verme riski olduğu için önermiyorum. Yani ne kadar gideceği belli değil. Benim kullandığım şalteri attırıp bozulmuştu.