PSU'yu aldım. Fakat kasayı almadan önce şöyle bir şey düşündüm, kasanın PSU yeri altta olunca kabloları saklayarak arkadan götürebilir miyim? Veya kablolar da herhangi bir kısa gelme durumu olabilir bunu kasayı almadan nasıl ölçebilirim? Anakartın büyüklüğü burda rol oynuyor mu? Mesela benim aldığım B350M-K'nın boyutu Micro ATX sorun teşkil eder mi?
Kardeş aldım artık fakat hangisi bilindik hangisi bilinmedik belli değil, herkes ayrı telden çalıp oynuyor baktım özelliklerine zalmanın adını çok duydum zalmana da baktım, oda burdan 40 lira filan fazlaydı bunu aldım. Sadece isim farkından giydiymişler gibi hemen hemen aynı özelliklerde. Kablosu kısa gelenler olmuş o yüzden sordum kardeşim cevap için sağol.
Kimse isim farkından giydirmez. Öyle olsa Corsair'in bazı ürünlerine ağzımızı açmazdık ama ona da giydiriyoruz. Konu açıp sorsaydınız herkesin ayrı telden çalmadığını ve bu güç kaynağını kimsenin önermediğini görebilirdiniz.
Baktım özelliklerine okudum yani, yazılanları ZALMAN ZM500-LE II SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI şimdi bu iş hemen hemen kasa olayında da aynı burdaki arkadaşlar everest kasa önermiyor ama everest kasayı 10 sene kullandım teklemedi bile yada vatandaki adamlar everest iyi diyor, burdakiler kötü diyor. Atıyorum burdakiler PSU'ya iyi diyor gidiyorum başka yerde başka forumda açıp bakıyorum aynı konuya aynı markaya oradakiler de kötü diyor. Yani kısacası orta yolu bulamadım bende bunu aldım o üstteki zalman benim alacağım zaman 215 220 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam şuan ucuzlamış, yada 80 plus olanı öyleydi. Vatandaki adam en az 600w al dedi, buraya konu açtım 450w bile yeter denildi. Bunu siz bilmiyorsunuz veya sizi dinlemediğim anlamına gelmiyor dinlemesem neden konu açıyım dimi? kesinlikle yanlış anlaşılmasın insan ikilem de kalıyor sadece onu anlatmaya çalıştım.