RavenSide

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese 1 hafta önce İncehesap'tan Phantom XT Bronze aldım sistemin kasası ve PSU'su ile ilgili biraz bilgim var bütçem buna yettiği için bunu almak zorunda kaldım.

İlk sorum şu. Power Boost Frisby Gamepower gibi PSU'lar için forumda patlar C4 gibi şeyler deniliyor. Benim de uzun bir süre boyunca PSU için bütçem olmayacak. RAM'i 16 GB yapmak istiyorum, sizce RAM'i boş verip PSU'yu değiştirmeli miyim? Yoksa idare eder mi beni?

2.sorum bu PSU'yu en az 1 sene kullanmak zorundayım RAM alırsam ve sistemi çoklu prizde kullanacağım ani elektrik kesintilerinde bir sorun olur mu?

UPS almam gerekli mi?

Ve konudan alakasız olarak 2 tane daha sorum olacak Ryzen 3 için oyun konusunda 2600'den daha güçlü diyorlar fazla bilgi sahibi olmadığım için bunu size sormak istedim.

Ve bu sistemi almadan önce İncehesap'ın stokta olmayan ürünü var olarak göstermesini ve 1 ayı bulan kargo süresini hiç bilmiyordum İncehesap'tan sistem alanlar ne kadar sürede geldiğini yazabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 derken? Ryzen 3 3100'den bahsediyorsanız evet, oyun konusunda 2600'den daha güçlü bir işlemci.

PSU konusuna gelirsek RAM'i boşverip kesinlikle PSU değiştirmenizi öneririm. 1 sene kullanacağınızı belirtmişsiniz. 1 sene boyunca kim bilir o PSU'nun başına neler gelir. Korumaları eksik, kalitesiz bir PSU. Ani bir voltaj dalgalanmasında bile sisteme veda etme ihtimaliniz var. PSU değiştirin.

Gampowerın hiçbir ürününü beğenmiyorum hele ki Gamepower PSU düşünmek bile istemiyorum...

@f3turan sizce 1600AF mı yoksa 3100 mü? Sizin görüşünüzü merak ettim.

Corsair , Cooler Master psu ların en kaliteli markaları arasında. Alternatif olara FSP , High Power , Cougar degerlendirilebilir belki.
Thermaltake PSU iyi midir?
Hemen al. Ben Abdullah Hacıgül abim sayesinde artık GamePowere olan ön yargımı kırdım. Alternatif olarak Rampage de bakabilirsin (!)
İronidir sakın alma !
@Hangottom
Donanım arşivinin bir videosunda aldığım kasayı deliyordu üstteki hava alan yere fan alsam o sorunu çözebilir miyim?
Evet 3100 keşke 3300X'de olsaydı konfigürasyon seçeneklerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…