D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 23 Haziran 2023 #1 Geçen sene 350 TL'ye almıştım. 1 senedir kullanıyorum. Şu an güncel fiyatı 700 civarlarında. Sadece pedin bir kısmı hafif soyuldu onun dışında temiz. Dolap uygulamasından 250 TL teklif geldi. Sizce kaça satayım? Dosya Ekleri IMG_8500.jpeg 150,4 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Geçen sene 350 TL'ye almıştım. 1 senedir kullanıyorum. Şu an güncel fiyatı 700 civarlarında. Sadece pedin bir kısmı hafif soyuldu onun dışında temiz. Dolap uygulamasından 250 TL teklif geldi. Sizce kaça satayım?
sametgez Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Dostum duruyorsa ben alabilirim.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 23 Haziran 2023 #3 sametgez dedi: Dostum duruyorsa ben alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşım istiyor kesin karar vermezse haber vereceğim. sametgez dedi: Dostum duruyorsa ben alabilirim. Genişletmek için tıkla... Dolap’ta keşfettiğime bak! İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Yasak mı bilmiyorum ama dolap üzerinden satıyorum. Son düzenleme: 24 Haziran 2023
sametgez dedi: Dostum duruyorsa ben alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşım istiyor kesin karar vermezse haber vereceğim. sametgez dedi: Dostum duruyorsa ben alabilirim. Genişletmek için tıkla... Dolap’ta keşfettiğime bak! İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Yasak mı bilmiyorum ama dolap üzerinden satıyorum.
sametgez Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 Beklemedeyim hocam. Ayrıca memnun musunuz kulaklıktan? Yenisine geçeceğiniz için mi satıyorsunuz?
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 24 Haziran 2023 #5 sametgez dedi: Beklemedeyim hocam. Ayrıca memnun musunuz kulaklıktan? Yenisine geçeceğiniz için mi satıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yenisine geçtiğim için satıyorum. Gözlüğümü değiştirdiğimden beri hep baskı yapıyordu gözlüğüme. Sırf bu yüzden kulaklık aldım. sametgez dedi: Beklemedeyim hocam. Ayrıca memnun musunuz kulaklıktan? Yenisine geçeceğiniz için mi satıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ayrıca dolap isminizi bana yazarsanız iyi olur başka kişilerde teklif gönderiyor, ona göre haberim olur.
sametgez dedi: Beklemedeyim hocam. Ayrıca memnun musunuz kulaklıktan? Yenisine geçeceğiniz için mi satıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yenisine geçtiğim için satıyorum. Gözlüğümü değiştirdiğimden beri hep baskı yapıyordu gözlüğüme. Sırf bu yüzden kulaklık aldım. sametgez dedi: Beklemedeyim hocam. Ayrıca memnun musunuz kulaklıktan? Yenisine geçeceğiniz için mi satıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ayrıca dolap isminizi bana yazarsanız iyi olur başka kişilerde teklif gönderiyor, ona göre haberim olur.
sametgez Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #6 Donkobus dedi: Yenisine geçtiğim için satıyorum. Gözlüğümü değiştirdiğimden beri hep baskı yapıyordu gözlüğüme. Sırf bu yüzden kulaklık aldım. Genişletmek için tıkla... Gamepower ürünlerinin çoğunda dip ses sorunu olduğunu duydum, bunda mevcut mu?
Donkobus dedi: Yenisine geçtiğim için satıyorum. Gözlüğümü değiştirdiğimden beri hep baskı yapıyordu gözlüğüme. Sırf bu yüzden kulaklık aldım. Genişletmek için tıkla... Gamepower ürünlerinin çoğunda dip ses sorunu olduğunu duydum, bunda mevcut mu?
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 24 Haziran 2023 #7 sametgez dedi: Gamepower ürünlerinin çoğunda dip ses sorunu olduğunu duydum, bunda mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba yoktu çünkü beni rahatsız eden herhangi bir ses duymuyordum.
sametgez dedi: Gamepower ürünlerinin çoğunda dip ses sorunu olduğunu duydum, bunda mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba yoktu çünkü beni rahatsız eden herhangi bir ses duymuyordum.