GamePower Ranger 7.1 Surround ayarları nasıl olmalı?

Aynı sorunu bende yaşıyorum hatta iade etmeyi denedim ancak kabul etmediler. CS için ayarları yapamıyorum uzaktaki yakındaki adamların sesi gelmiyor geldiğinde karışık geliyor.

Kulaklığı yeni aldım bende ayar bulamadım bulduysanız atabilir misiniz?

Kulaklığı yeni aldım bende ayar bulamadım bulduysanız atabilir misiniz?

Hayırlı olsun öncelikle.
Ben ilk başlarda alışamamıştım ama 2 senedir kullanmıyorum temiz kullanırsanız gerçekten çok az deri dökülüyor 2 senedir kullanan biri olarak söylüyorum ayara gelecek olursak.

1. kumandanın tuşları sana bakacak şekilde elinde tut.

2. en üstteki tuşa 1 kere bas (mavi yanacak)

3. sağ tarafında bulunan alt taraftaki tekerleği sona gelene kadar aşağı çevir.

4. yine sağ tarafta bulunan üst taraftaki tekerleği sona gelene kadar yukarı çevir.

(Sol üst tuş sadece ses yükseltme alçaltmaya yarar)

Bu ayarların oyun oynarken en iyisi olduğuna karar verdim şahsen.
Müzik dinlerken kafana göre deneyebilirsin bass arttırabilirsin falan.

İpuçları: Işık kapanmıyor geceleri dönüyor rahatsız oluyorum dersen düğmesine 1-2 kere basarak rengini sabitleyebilirsin.
Eğer çok ışık var kablosunu çıkaramam dersen ışık yanan yere göre folyo kesip bantla yapıştırabilirsin çok işe yarıyor.
DC de mik kapaman gerektiyse kumandada butonu var.
Alt Tab inmeden arkadaki müziği durdurabilirsin ( en alttaki tuş )

Teşekkür ederim fakat anlamadığım bir şey var kulaklık uygulamasında 7.1 sanal diye bölüm var o ne işe yarıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-30_095039260.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 118
Teşekkür ederim fakat anlamadığım bir şey var kulaklık uygulamasında 7.1 sanal diye bölüm var o ne işe yarıyor.
Bildiğim kadarıyla onlar sesi daraltıp genişletmesine yarıyor yani mesela o insan figürüne daha yakın olursa hepsi kulağının dibindeymiş gibi uzaktaysa şuanki gibi daha geniş çevreden geliyormuş gibi biraz garip anlattım ama anlamışsındır umarım

Anladım ama rr, lr, LS gibi harfleri yuvarlak içine almışlar onların bir işlevi var mı yoksa görüntümü sadece.

Anladım ama rr, lr, LS gibi harfleri yuvarlak içine almışlar onların bir işlevi var mı yoksa görüntümü sadece.
Yön kısaltmaları sadece sağ sol üst gibi dokunmana gerek yok zaten sanal 7.1 in çok bir işlevi de yok

Uygulamayla ilgili hiçbir fikrim yok kullanmadım bence sende kullanma çok işe yaradığını görmedim ben kumanda üstünden hallettim yukarıda anlattığımı deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…