Gamepower Ranger nasıldır?

1 hafta önce HyperX Cloud Core Wireless aldığım için Cloud Alpha kulaklığım boşta kaldı ve satışa çıkardım. Bugün bir teklif geldi kulaklığa, Gamepower Ranger üstüne 300TL veriyor arkadaş. Farklı ekipmanlar denemeyi seven biriyim, o sebeple Gamepower markasını ne kadar sevmesem de alıp bir deneyesim geldi. Bir bakıp sonrasında satmayı düşünüyorum. Sizce takas yapmalı mıyım?

Takas yapılır mı bilmem de ben kullanıyorum GP Ranger'ı. Memnunum üründen. Arkadaşlarım sesimin çok temiz geldiğini söylüyor.

Hocam kulaklığı takas ettiğin kişiden ilk başta kulaklığı test et ondan rahatlık açısından padlere bak 7.1 de çalışıyorsa istersen alabilirsin.

Sakın alma (!) Gamepower kadar çöp bir marka yok, adamlar merdiven altı üretim yapıp sanki bir markaymış gibi satış yapıyorlar (!) Tüm ürünlerinde kronik problemler var, aldıktan 1 hafta sonra çöp olup elinde kalır (!) Sakın bulaşmak gibi bir hata yapma çok pişman olursun (!)
(Markanın belirttiğiniz modeli hakkında pek bilgim yok, sadece gamepower düşmanları gelmeden yazayım dedim )

Takas yapılır mı bilmem de ben kullanıyorum GP Ranger'ı. Memnunum üründen. Arkadaşlarım sesimin çok temiz geldiğini söylüyor.

Hocam kulaklığı takas ettiğin kişiden ilk başta kulaklığı test et ondan rahatlık açısından padlere bak 7.1 de çalışıyorsa istersen alabilirsin.

Biraz araştırdım ancak vazgeçtim. Tasarımı da pek hoşuma gitmedi zaten takas yapmayacağım, teşekkürler cevaplarınız için.

Yaklaşık 2 yıldır Gamepower Ranger kullanıyorum. Mikrofon kalitesi güzel. Sesler iyi. Kulaklığın sesi o kadar yükselebiliyor ki mini bir hoparlör olarak kullanılabiliyor. Eksileri ise: Kablosunun aldıktan 5-6 ay sonra dolanması ve sırf dikkat çekmek için yaptıkları kafanın denk geldiği kısımlar kafatasınıza iz yapmaya başlıyor. Tekrar Gamepower ürünü kulaklık alır mıyım? Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…