Gamepower Ranger vs Rampage RM-F5 Fury-X vs Gamenote H2002D

@463895
rampage olmasına bakma o ürün aslında furylevelin yani sadece adı rampage
peki neden h20002d @463895 @Rexie @TakatimKalmadı
Dostum o işler öyle gitmiyor ki aslında tam tersi, Furylevel olmasına bakma üretim çıkan markanın adım Rampage, ayrıca Furylevel'in neresine güveniyorsun :D

H2000D hem diğerlerine göre başarılı model hem de Çin / Japonya gibi yerlerde merdiven altı fabrikalarda faso mallara logo basarak satılmıyor.

@unlokidmurat peki neden Gamepower değil evet ismi Gamepower ama gördüğüm kadarıyla insanlar bu modelini tercih ediyor ve Mic'i 2002DDEN daha iyi?

Hocam yıllardır anlattığımız şeyler. Forumda "Gamepower" diye arattığınızda bile ürününde arıza yaşayan kişilerle ilgili yüzlerce konu var. Son yılda 1500 kişi "şikayet var" a konu açmış. Lütfen biraz araştırın hocam.

1641031586832.png

@Rexie ama side biraz araştırısanız hocam ranger la alakalı hiç bi şikayet yok ve şikayet edilen ürünler ise ortalama 200 400 tl arası kulaklıklar yani ne üst seviye değil lütfen cevap yazıcakken araştırın

@Rexie ama side biraz araştırısanız hocam Ranger'la alakalı hiçbir şikayet yok ve şikayet edilen ürünler ise ortalama 200 400 TL arası kulaklıklar yani ne üst seviye değil lütfen cevap yazıcakken araştırın

Tamam hocam anlıyorum sizi. Birkaç ay sonra açacağınız "Kulaklığım arızalandı" konusuna beni etiketlerseniz sevinirim. ;)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı