2. tercihimi AOC'tan kullanırım bu fiyatlarda güzel AOC monitör varsa atarsanız iyi olur.
Rekabetçi oyun mu oynuyorsun hikayeli mi?
23.8 inç bana küçük en az 25 inç monitör almak istiyorum. Bu monitörede bakmıştım önceden ama benim için ekran boyutu olarak elendi maalesef.Buna bakabilirsin.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
RDR2 Valorant CS Minecraft değişiyor. En önemlisi Fortnite'de Espor'a yöneliyorum.
23.8 inç bana küçük en az 25 inç monitör almak istiyorum. Bu monitörede bakmıştım önceden ama benim için ekran boyutu olarak elendi maalesef.
27" 1080p bulanık oluyor hocam.
Hocam eğer 24" 1080p ile 27" 1080p yan yana koyarsanız demek istediğimi anlayacaksınız. Şehir efsanesi sandığınızı ben senelerdir tasarım sektöründe tecrübe ediyorum. 27" ve üstü boyutlardaki monitörler hakkını en güzel 2K çözünürlükte veriyor. 32" den sonra da 4K/8K ya kadar yolu var tabii ki.Kullanıyorum bulanık değil. Nereden çıktıysa bu şehir efsanesi de anlamıyorum.
Hocam eğer 24" 1080p ile 27" 1080p yan yana koyarsanız demek istediğimi anlayacaksınız. Şehir efsanesi sandığınızı ben senelerdir tasarım sektöründe tecrübe ediyorum. 27" ve üstü boyutlardaki monitörler hakkını en güzel 2K çözünürlükte veriyor. 32"den sonra da 4K/8K ya kadar yolu var tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.