Alınır kardeşim benim bir arkadaş vardı aldı kullanıyor hem dış görünüşü çok güzel hem kaliteli almanı tavsiye ederim. Hepsiburada ve Trendyol'dan alınır güvenilirdir ben çoğu alışverişimi Trendyol'dan yapıyorum ama bazen fırsattan faydalanıp 500 TL'lik şeyi 600 TL'ye çıkarıp tekrar 500 TL'ye düşürüyorlar o yüzden fiyat değerlendirmesi yapman lazım başka mağazalarla beraber. Ama güvenilirdir 1 kere al ailen de sende anlayacaksın güvenilir olduğunu tavsiye ederim.
Alınır kardeşim benim bir arkadaş vardı aldı kullanıyor hem dış görünüşü çok güzel hem kaliteli almanı tavsiye ederim. Hepsiburada ve Trendyol'dan alınır güvenilirdir ben çoğu alışverişimi Trendyol'dan yapıyorum ama bazen fırsattan faydalanıp 500 TL'lik şeyi 600 TL'ye çıkarıp tekrar 500 TL'ye düşürüyorlar o yüzden fiyat değerlendirmesi yapman lazım başka mağazalarla beraber. Ama güvenilirdir 1 kere al ailen de sende anlayacaksın güvenilir olduğunu tavsiye ederim.
Önerdiğiniz klavyelere baktım, bazıları küçük bana pek uygun değil gibi. Ama ben terihimi Saber'dan yana tutuyorum çünkü bunun için paramaı biriktirmiştim. Farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Herkese teşekkürler.
Önerdiğiniz klavyelere baktım, bazıları küçük bana pek uygun değil gibi. Ama ben tercihimi Saber'dan yana tutuyorum çünkü bunun için paramı biriktirmiştim. Farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Herkese teşekkürler.
Teşekkürler fikrin için.
Ben sade de sevmem aslında. RGB ve mekanik isterim. Kırmızı mavi anahtar fark etmez. Outemu anahtarı da var tabii en kalitelisi olmasa da kaliteli diye düşünüyorum. O yüzden Saber yakın geldi ama değerlendirmem gerek. Fikir için sağ olun tekrardan.
saber rgb red seitch Bende vardı D tuşu basmıyordu Gamepower pişmanlıktır şu an Motospeed CK61 kailh white box Switch'li klavye kullanıyorum aşırı iyi geldi kasım 2020'den beri benimle kısacası outemu almayın content alın kailh alın cherry mx alın ama outemu almayın basmama sorunu var outemuların bazılarında