L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 24 Haziran 2022 #11 Yigithan Yildirim dedi: Hocam elinizdeki daha sağlam olabilir araştırmak lazım bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mebrane ama bilerek mebrane tercih ettim yenisinde. Mekanik bir klavyeyi kaldırabilecek durumda değildim hocam. Haloldu hocam 399 çıktı.
Yigithan Yildirim dedi: Hocam elinizdeki daha sağlam olabilir araştırmak lazım bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mebrane ama bilerek mebrane tercih ettim yenisinde. Mekanik bir klavyeyi kaldırabilecek durumda değildim hocam. Haloldu hocam 399 çıktı.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #12 lesteven dedi: Mebrane ama bilerek mebrane tercih ettim yenisinde. Mekanik bir klavyeyi kaldırabilecek durumda değildim hocam. Haloldu hocam 399 çıktı. Genişletmek için tıkla... Evet. İyi bari kumara girmedik.
lesteven dedi: Mebrane ama bilerek mebrane tercih ettim yenisinde. Mekanik bir klavyeyi kaldırabilecek durumda değildim hocam. Haloldu hocam 399 çıktı. Genişletmek için tıkla... Evet. İyi bari kumara girmedik.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #13 Almayın.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 24 Haziran 2022 #14 Yigithan Yildirim dedi: Evet. İyi bari kumara girmedik. Genişletmek için tıkla... Aynen 200 olsa bir nebze dedim ama 399'da bir nebze değil maalesef.
Yigithan Yildirim dedi: Evet. İyi bari kumara girmedik. Genişletmek için tıkla... Aynen 200 olsa bir nebze dedim ama 399'da bir nebze değil maalesef.
RealAero Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 70 26 Haziran 2022 #15 Yigithan Yildirim dedi: Klavye nasıldır arkadaşlar, alınır mı? Warlock modelinden sağlam mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam Gamepower'in tüm ürünlerinden uzak durun onun yerine Redragon K552 veya RGB'li versiyonu olan K552-2'yi alabilirsiniz.
Yigithan Yildirim dedi: Klavye nasıldır arkadaşlar, alınır mı? Warlock modelinden sağlam mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam Gamepower'in tüm ürünlerinden uzak durun onun yerine Redragon K552 veya RGB'li versiyonu olan K552-2'yi alabilirsiniz.