Gamepower Saber RGB vs Corsair K55

Bütçe
900-1000

Ahmetbeyss

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle çok klavye baktım. Aklımda Gamepower Saber RGB ve Corsair K55 var. Bütçem 1000 TL, red Switch'li mekanik klavye almak çok istiyorum. Ama fiyatlar hep 2-3K falan. HyperX, Corsair modellerinde sizin bir tavsiyeniz var mı?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle çok klavye baktım. Aklımda Gamepower Saber RGB ve Corsair K55 var. Bütçem 1000 TL, red Switch'li mekanik klavye almak çok istiyorum. Ama fiyatlar hep 2-3K falan. HyperX, Corsair modellerinde sizin bir tavsiyeniz var mı?

Hocam Gamepower alınmaz tabii ki Corsair K55.

hocam şuanda kardesim bunu kullanıyor gamepowerın en az sorunlu modeli.

benim mekanik klavyem hiç olmadı ama kullanmak çok istiyorum k55 alsam karşılar mı hocam
Hocam K55 mekanik değil. Mekanik istiyorsanız BlackWidow alın ama almadan önce bir bütçe yazıp Razer BlackWidow V3 alınır mı şeklinde konu açın.

İkisi de alınmaz bana göre K55 zaten Mekanik değil.
Önerilerim:
Bütçe artarsa:HyperX Alloy MKW100 Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı