Merhaba arkadaşlar, öncelikle çok klavye baktım. Aklımda Gamepower Saber RGB ve Corsair K55 var. Bütçem 1000 TL, red Switch'li mekanik klavye almak çok istiyorum. Ama fiyatlar hep 2-3K falan. HyperX, Corsair modellerinde sizin bir tavsiyeniz var mı?
Merhaba arkadaşlar, öncelikle çok klavye baktım. Aklımda Gamepower Saber RGB ve Corsair K55 var. Bütçem 1000 TL, red Switch'li mekanik klavye almak çok istiyorum. Ama fiyatlar hep 2-3K falan. HyperX, Corsair modellerinde sizin bir tavsiyeniz var mı?
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.383,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.929,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Inca IKG-451 Empousa II RGB Brown Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Inca IKG-451 Empousa II RGB Brown Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!