Gamepower Saber RGB vs Redragon K552 Kumara

Bu da indirime girmiş bu arada ilk kullanıcılara özel. %100 bu alınmalı 1,169TL ediyor. İndirim yoktu dün aslında konuya eklememiştim, konu açayım şimdi.

Ya da siz açın hocam, ayıp olmasın

Bu da indirime girmiş bu arada ilk kullanıcılara özel. %100 bu alınmalı 1,169TL ediyor. İndirim yoktu dün aslında konuya eklememiştim, konu açayım şimdi.

Sen aç hocam problem yok da ek kargo ücreti nerede yazıyor? Gözümü kaybediceğim

Hocam Aliexpress gibi bir yerdeki satıcılar güvenilir değil gibi ve kargo 1 ayda gelme ihtimali yok mu?

Hocam Aliexpress gibi bir yerdeki satıcılar güvenilir değil gibi ve kargo 1 ayda gelme ihtimali yok mu?
Gamakay bizzat kendisi satıyor dostum, kargo geç gelebilir fakat zamanın varsa bekle bence.

Türkçe Q olmaması benim için bir sorun yaşatırmı bilmiyorum hocam. Alışılması kolay mıdır?
Bildim bileli kullandığım klavyeler Türkçe Q değil, aramadım şahsen öyle bir özellik. Alıştım.

Gamepower dediğiniz şey aldığınızda 2-3 aya bozulan kalitesiz para israfı olan ürünlerdir.

Sen aç hocam problem yok da ek kargo ücreti nerede yazıyor? Gözümü kaybediceğim
Kargo ücreti yok hocam ücretsiz gönderim Konu açayım sabah hem daha çok kişi görür.

Kargo ücreti de satın alın altında çıkıyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…