Gamepower Sendo alınır mı?

Selam, dostum bir sorun yaşadın mı? öneriyormusun, cidden çok hoşuma gidiyor mause

Bazen böyle yorumlar okurken şaşırıyorum çünkü zamanında 70TL'ye aldığım SMX-R13 mousesi 2 yıldan fazla süredir hiçbir sıkıntısı yoktu geçen hafta sağ tık kırıldı sebebide eve gelenlerin çat çattt diye vurması ve klavyemde Gamepower'in en en en ucuz mekanik klavyesi olan Warlock 3 seneden fazla süre oldu ama s tuşundaki LED'in azalması dışında hiçbir sıkıntısı yok çatur çutur çıtı çıtı kullanıyorum Allah'a şükür, Rampage'nin de kulaklığını kullanıyorum onunda 4 seneye yaklaşacak yakın bir tarihte onunda sadece derileri gitmesi dışında bir sıkıntısı yok normaldir oda günde 12 saat + sıcaklar sahte deri nihayetin de bu bende şimdi fareden ötürü Gamepower sendoya baktım denedim gayet güzel duruyor arkadaşında dediği gibi ne kdar ekmek o kadar köfte fiyatına göre gayet güzel ama alır mı? Alır mısınız onu bilemem. Yani şudur ki Gamepower ve ramgape set kullanan ben (kasam bile Gamepower) ne kadar Çinli bile olmasa azıcık ön yargılı yaklaşmamak lazım o bozulma olayları kullanımıza göre ben vuruyorumda seviyorum da 4 senedir aynı kullaklığı kullanıyorum (Rampage) hala mükemmel, 3 seneden fazladır Gamepower Warlock kullanıyorum hala mükemmel sadece 3 senesine yaklaşan mouseme biraz sert davranmışlar kırmışlar bebeğimi. Şimdi bende onu düşünüyorum bu bebeğimi bırakıp başka nasıl mouse alacağım bende 200TL'ye sendoyu gördüm ve şu an kullandığı farede 200TL alıp deneyeceğim sendoyu eğer unutmazsam deneyimleri ilk bakışımı yazarım buraya inşallah GP dediklerimi boşa çıkarmaz güveniyorum chinese little adamlarıma xD.

Kumar işte. Benim de aldığım Gamepower Medusa aldığımın ilk ayı sağdan ses vermemeye başladı garantiye yolladım geldikten iki hafta sonra yine bozuldu. Rampage Mousem de 1 sene dayanmadı. Ama illa ki uzun süre kullananlar da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…