GamePower Sendo nasıldır?

BéTo

Kilopat
Yıllardır Rampage SGM RX7 kullanıyordum tıklamaları çok rahat diye. Ağırlığı yormaya başladı beni. Moba oyunlar oynadığım için sürekli sağ tık yapıyorum bu yüzden size soruyorum...

GamePower Sendo çok hafif ve yapısı bana uyan (Uzay mekiği gibi değil ) bir Mouse. Peki tıklamaları sert mi? Yoksa hassas mı? Ben Rampage SGM RX7 gibi oldukça hassas olsun istiyorum. Kullananlar bilgilendirebilir mi?

Şimdi bazıları Gamepower alınmaz demeden gelelim. Güzel bir mouse. Sensörü hariç, F/P olarak güzel bir mouse.

Aynı fiyata Corsair Harpoon, Logitech G102, Steel Series Rival 100 varken elbette GamePower alınmaz.

Alınır.Ama dikkatli kullanılması gerek ufak bir sıvı ile temasda bile bozulma ihtimali var delikli bir mouse olduğundan dolayı,Ve glorious model o nun düşük bütçeli hali diyebiliriz bu mouse için.

Yalnız hiç biriniz asıl sorumu yanıtlamamışsınız Tıklamaları hassas mı yoksa sert mi?

En hafifleri delikliler oluyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…